неділю, 3 листопада 2019 р.

День учителя літератури (2012)

21 березня 2012 року в приміщенні Київського міського Будинку вчителя видавництвом «Шкільний світ» було організовано та проведено День учителя літератури. Цей захід став чудовою можливістю професійного спілкування, зустрічі із однодумцями, обміну досвідом, навчання та розвитку.

Видавництво представляли головний редактор газети «Зарубіжна література» Наталія Жданова та в.о. головного редактора газети «Українська мова та література» Наталія Коржова. Також у відкритті Дня учителя літератури взяла участь і головний спеціаліст департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОНСУ Катерина Таранік-Ткачук.

Розпочався захід з виставки-продажу методичної літератури. Під час урочистого відкриття в промовах офіційних осіб були окреслені перспективи розвитку і змін у викладанні літератури в сучасному освітньому процесі.

Після цього відбулася презентація переможців ХІ огляду-конкурсу «Панорама творчих уроків – 2012» та «Всеукраїнського конкурсу на найкращий авторський освітній інтернет-сайт». Вони були нагороджені Дипломами та подарунками від видавництва «Шкільний світ», а також від видавництва «Зелений пес», яке презентувало серію «12 балів», та, що особливо приємно, особисто від Ігоря Мойсеїва, який дарував свою книгу «Людиномета світової літератури».

Після перерви були проведені майстер класи з української та світової літератур. Зокрема, майстер-класи «„Реаліст із душею романтика”. Вивчення творів, нещодавно введених до шкільної програми: Е. Золя. „Кар’єра Ругонів”» Ольги Невмержицької, переможця Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2011», учителя гімназії №143 м. Києва, та «Поезія постмодернізму: second hand, handmade, ексклюзив чи аll іnclusive?» Ірини Мегедь, учителя Технічного ліцею Шевченківського району м. Києва.

День учителя літератури 2012. Вручення призів
Вручення призів

День учителя літератури 2012. Книга від Ігоря Мойсеїва
Книга в подарунок від Ігоря Мойсеїва

День учителя літератури 2012. Презентація сайту «Світова література в школі»
Презентація сайту «Світова література в школі»

Диплом за І місце у конкурсі «Найкращий авторський освітній інтернет-сайт» (2011)
Диплом за І місце в конкурсі

Немає коментарів:

Дописати коментар