неділю, 24 листопада 2019 р.

Вікіпедія для школи: конкурс статей на тему шкільної програми


У Вікіпедії триває конкурс статей «Вікіпедія для школи», організований ГО «Вікімедіа Україна». Конкурс, спрямований на педагогів і присвячений тематиці шкільної програми, триватиме до 20 січня.

Конкурс проходить у семи номінаціях: всесвітня історія, зарубіжна література, інформатика, математика, мистецтво, фізика і англійська мова (остання номінація присвячена перекладу вибраних статей англійської Вікіпедії).. Переможці отримають сувеніри та цінні призи.

Зараз Вікіпедія – чи не головне джерело інформації для школярів. Відвідуваність української Вікіпедії відчутно зростає під час навчального року. Тож дуже важливо, щоб Вікіпедія мала повні та якісні статті на теми шкільної програми.

Тому з 20 листопада по 20 січня ГО «Вікімедіа Україна» в межах конкурсу запрошує педагогів — шкільних вчителів, університетських викладачів та інших спеціалістів — долучатися до написання статей на теми шкільної програми.

Після завершення конкурсу журі обере переможців у кожній категорії. Переможцями стануть конкурсанти, що наберуть найбільше балів у категорії — тобто матимуть найбільший якісний внесок (детальні параметри оцінювання викладені у регламенті конкурсу). Переможці отримають призи: сертифікати інтернет-магазинів та сувеніри із символікою Вікіпедії.

Детальніше:
Сторінка конкурсу у Вікіпедії

Немає коментарів:

Дописати коментар