суботу, 11 січня 2020 р.

Серія вікітренінгів для освітян та працівників культури Полтавської області (2017)

Учасники другого тренінгу © Надія Токаренко

11–12, 18–19, 25–26 квітня 2017 року в Полтаві була проведена серія тренінгів для освітян та працівників культури Полтавщини з метою залучення їх до редагування Вікіпедії.

Ініціатором проведення виступив Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені М. В. Остроградського за підтримки громадської організації «Вікімедіа Україна». Тренінги пройшли в приміщенні Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського.

Метою тренінгів було поширення практики підготовки статей для українськомовного розділу Вікіпедії на основі матеріалів, підготовлених упродовж 2015–2016  років до Шостого тому «Освіта і наука» «Полтавіки. Полтавської енциклопедії».

Учасниками тренінгів стали освітяни-координатори проєкту в містах і районах Полтавської області, науково-педагогічні й методичні працівники ПОІППО,  представники управління культури ПОДА, працівники Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського та Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського.




Перший тренінг © Надія Токаренко

Другий тренінг © Надія Токаренко

Третій тренінг © Надія Токаренко



Третій тренінг © Світлана Шостя

Докладніше:
Перший тренінг на сайті ПОІППО
Другий тренінг на сайті ПОІППО
Третій тренінг на сайті ПОІППО
Тренінги на сайті ГО «Вікімедіа Україна»

Немає коментарів:

Дописати коментар